Водещи публикации

Боуен помогна за раждането на бебе!

April 29, 2020

1/4
Please reload

Скорошни публикации
Please reload

Етикети
Последвайте ни
  • Facebook Reflection

Възстановяване на травми с Боуен терапия

February 9, 2017

Когато се нараните или травмирате тялото, най-често усещате болка или дисбаланс в жизнените функции на организма.

 

В някои случаи травмата частично остава като създава последващи болки, дискомфорт, ограничения.

 

В случаите на мускулно-скелетни увреждания на опорно – двигателния апарат (като резултат от физическа травма) с Боуен терапията се повишават скоростта и степента на възстановяване. При наличие на стари частично излекувани травми, които все още ограничават подвижността или причиняват хронична болка с Боуен техниката се постигат изключително добри резултати: увеличаване на двигателната свобода и функционалност на тъканите на засегнатото място, значително намаляване или напълно изчезване на остатъчните болки, активно възстановяване и балансиране на целия организъм...

 

На второ място Боуен техниката се ползва за регулиране на всички вътрешноорганни процеси и за лекуване на широк кръг заболявания. Боуен стимулира имунната система, регулира жизнените функции и хомеостазата (физиологичното равновесие), балансира всички вътрешни процеси, което лекува нововъзникнали остри здравословни проблеми или води до изчезването на стари хронични заболявания на физическо, психическо, ментално и емоционално ниво. С техниката Боуен се освобождава натрупания в организма стрес, тя е прекрасно средство и за профилактика.

 

Тъй като всичко в тялото е свързано, дисбалансът в която и да е от системите (породен от каквито и да е причини), води до нарушаване или промяна във функциите и в други системи или органи. Лечението на вътрешноорганните проблеми и възстановяването на нарушената функционалност естествено ще доведе до подобряване на психо-емоционалня статус и ще подобри стандарта на живот.

Техниката Боуен може да се използва и като допълнение на конвенционалната медицина, за постигане на още по-добри и бързи резултати от предписаното Ви лечение. Тя усилва ефекта от основното лечение и ускорява процеса на възстановяване. Добре се комбинира с хомеопатия.

Препоръчваме единствено да се избягва едновременното прилагане на Боуен техниката с други мануални терапии и въздействия (като акупунктура, акупресура, физиотерапия, масажи и т.н.).

Запомнете, че практически тялото няма ограничение в степента на подобрение, дори когато традиционната

медицина не предлага адекватно лечение.

 

 

Боуен терапевт-Наташа Платнарова

                  тел.0888960684

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

медицина не предлага адекватн лечение.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now