Водещи публикации

Боуен помогна за раждането на бебе!

April 29, 2020

1/4
Please reload

Скорошни публикации
Please reload

Етикети
Последвайте ни
  • Facebook Reflection

Може ли техниката Боуен да ми помогне?

December 23, 2017

 Боуен терапия е уникална терапевтична система, която се практикува в над 40 страни по целия свят, с чудодейни резултати
Тя е съпътстваща, допълваща традиционната медицина, без да се намесва в предписанията й.

Боуен балансира автономната нервна система и детоксикира тялото . Затова е ефективна в широк спектър от физически и психични състояния. Тази мануална, балансираща организма терапия обединява физическите, химични, емоционални и ментални аспекти на човека, подложил се на това лечение.

Терапия Боуен се препоръчва за всички възрасти, от новороденото дете до възрастния човек, с остри или хронични проблеми.

С огромен успех тя се прилага също при атлети, бременни жени и хора със специфични нужди. Тя повлиява тялото на всички нива. Резултатите са впечатляващи и при бебета и при животни, поради което плацебо ефект е невъзможен.

 

 

Състояния, които се повлияват много добре от Боуен терапията са:
 

• Мускулно-скелетни и ставни проблеми: замръзнало рамо, травми от пренапрежение, проблеми с тазобедрените стави и колената, навяхване на глезените, болки в гърба, ишиас, гръбначни изкривявания, всякакви спортни травми;
 
• Проблеми с вътрешните органи (бели дробове, бъбреци, черен дроб, жлъчен мехур, стомах, черва …), стомашно-чревни разстройства
 
• Емоционален дисбаланс, напрежение, стрес, депресия, синдроми на остра или хронична умора;
 
• Дихателни проблеми – бронхиални и астматични симптоми; Стрес и синдром на хроничната умора, Алергии и сенна хрема; Емоционален и хормонален дисбаланс, Мозъчен и сърдечен удар;
 
• Безплодие у жените, кисти на яйчниците, фиброми, разстройство на имунната система;
 
• Авто-имунни заболявания, алергии;
 
• Мигрена и други видове главоболие;
• Нощно напикаване;
• Неврологични проблеми, инсулт, Паркинсон, шокови състояния;

 
И още много други…

Въздействието на Терапия Боуен върху нервната система е много фино и е необходимо време за пълното проявление на ефекта й. За да не се прекъсне процеса на ответната реакция в тялото е най-добре да не се предприемат други мануални или енергийни терапии няколко дни преди и след сеанс с Терапия Боуен.
Техника Боуен подканя тялото да изчисти, ремонтира и балансира себе си като извършва облекчаване на болката, подобряване на функцията и възстановяване на енергията му.
Боуен ускорява процеса на излекуване и възстановяване като на практика стимулира собствените сили на организма за постигане на общ баланс и хармонизиране.
Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now