Водещи публикации

Боуен помогна за раждането на бебе!

April 29, 2020

1/4
Please reload

Скорошни публикации
Please reload

Етикети
Последвайте ни
  • Facebook Reflection

Какво е Access Bars терапия?

July 1, 2019

Access Bars терапия – нежна техника с полагане на ръце, която усмирява УМА.

 

 

БАРС са 32 точки на главата, които докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят каквото и да е, което ни пречи да получаваме. Докосването на Барс точките позволява на елекромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки ти да усещаш живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

 

Вселената е безкрайно изобилна и желаеща да ти дарява! В действителност ние издигаме прегради, за да не получаваме величието, красотата и магията на това, което е достъпно. Барс премахва тези стени и прегради и прави възможно да рестартираш себе си, да се освободиш от всичко, което ти пречи.

 

Access Bars@ е съдействала на хиляди хора да променят много аспекти на живота и тялото си – сън, здраве, тегло, финанси, благополучие, комуникация, секс, стрес, безпокойство и цялата палитра наречена живот.

 

Трудно е да се измери или опише въздействието от задействането на Барс точките, но то може да бъде огромно. Какво, ако можехме да изпитаме себе си, като нещо повече от нашите харесвания и нехаресвания или какво е „наред“ или „не наред“ с нас.

 

А какво да кажем за децата и Барс? Задействието на Барс помага на децата да имат повече забавление и щастие, по-малко стрес в училище и с лекота да възприемат материала, по-добър сън, стават по-уравновесени. Много семейства споделят за промяната, която се случва с техните деца, те започват да се държат по съвсем нов и чудесен начин.

 

Access Bars@ е основната техника и клас на Access Consciousness. Access Consciousness е сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота. Те са предназначени да засилят способностите на всеки един от нас да създаде

живота, който желае. Практичен, динамичен и прагматичен, той осигурява процесите „стъпка по стъпка“, които те улесняват да бъдеш по-съзнателен в ежедневието и премахват всички бариери, които си издигнал.

 

Допълнителна информация и записване за Access Bars терапия можете да направите на:

0888 96 06 84

Наташа Платнарова

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now