Решили сте да се справите с дискомфорта или болката и Знаете, че телесно и психично са неотделимо свързани и Взаимозависими части на Единното и Цялостно човешко същество, което сте.

Добре дошли в Боуен център!

14 May 2020

В тези напрегнати времена нервната ни система може да се пренатовари, предизвиквайки страх, паника и усещане за загуба на контрол, както безсъние и други дискомфорти. Постоянният стрес може да бъде опасен за човешкото здраве и да доведе до физическо, ментално и емоционално изтощение. Доказано...

13 May 2020

Това е често срещан въпрос, който хората си задават.

При нараняване възниква някакъв дисбаланс и често хората  мислят, че ако просто изчакат,това състояние ще изчезне. Това обикновено не е така. Ако изчакате, може да се случат няколко неща.

Първо при нараняване или дисбаланс тялото крещи: „Имам...

4 May 2020

Боуен е вероятно една от най-бързите и безболезнени терапии в съвремието за облекчаване на болки и възстановяване след контузии. Включена в оздравителния план на пациента, тя води до забележителни резултати, признати от всички – лекари, физиотерапевти и рехабилитатори. За нея се говори като за...

29 Apr 2020

Още едно семейство се сдоби с рожба!

Терапия Боуен помогна за забременяването и раждането на прекрасното бебе Ивелин.

Желаем на малкия Ивелин да е здрав и да носи много радост на щастливите си родители.

Боуен терапевт - Ната'ша Платнарова

Please reload

Поради високата степен на успех терапия Боуен е международно призната от медицината в цял свят като допълваща и ефективна грижа за здравето.

Етикети

Данни за контакт

София 1421    бул. Черни Връх №33

0888 960684

www.bowen-center.com

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now