Решили сте да се справите с дискомфорта или болката и Знаете, че телесно и психично са неотделимо свързани и Взаимозависими части на Единното и Цялостно човешко същество, което сте.

Добре дошли в Боуен център!

22 Nov 2019

Това е често срещан въпрос, който хората си задават.

При нараняване възниква някакъв дисбаланс и често хората  мислят, че ако просто изчакат,това състояние ще изчезне. Това обикновено не е така. Ако изчакате, може да се случат няколко неща.

Първо при нараняване или дисбаланс тялото крещи: „Имам...

20 Aug 2019

Техника Боуен е динамична система за лечение на мускулна и съединителна тъкан, разработена от покойния Том Боуен в Джилонг, Австралия. Понякога наричана хомеопатия на тялото, тя използва леки докосвания (известни като „движения“), за да стимулира тялото да се лекува, често дълбоко.

Техниката на...

1 Jul 2019

Access Bars терапия – нежна техника с полагане на ръце, която усмирява УМА.

БАРС са 32 точки на главата, които докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят каквото и да е, което ни пречи да получаваме. Докосването на Барс точките позволява на елекромагнитния заряд, който задържа мисли,...

27 Mar 2019

Боуен терапията включва леки, но мощни движения върху структурите на меките тъкани. Тези прецизни движения създават мускулно освобождаване. Импулсите, създадени от всяко движение, изпращат неврологичен сигнал към мозъка, стимулирайки тялото да рестартира, презарежда и лекува себе си. Процесът...

Please reload

Поради високата степен на успех терапия Боуен е международно призната от медицината в цял свят като допълваща и ефективна грижа за здравето.

Етикети

Данни за контакт

София 1421    бул. Черни Връх №33

0888 960684

www.bowen-center.com

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now