top of page

Какво е Access Bars терапия?

Access Bars терапия – нежна техника с полагане на ръце, която усмирява УМА.

БАРС са 32 точки на главата, които докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят каквото и да е, което ни пречи да получаваме. Докосването на Барс точките позволява на елекромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки ти да усещаш живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

Вселената е безкрайно изобилна и желаеща да ти дарява! В действителност ние издигаме прегради, за да не получаваме величието, красотата и магията на това, което е достъпно. Барс премахва тези стени и прегради и прави възможно да рестартираш себе си, да се освободиш от всичко, което ти пречи.

Access Bars@ е съдействала на хиляди хора да променят много аспекти на живота и тялото си – сън, здраве, тегло, финанси, благополучие, комуникация, секс, стрес, безпокойство и цялата палитра наречена живот.

Трудно е да се измери или опише въздействието от задействането на Барс точките, но то може да бъде огромно. Какво, ако можехме да изпитаме себе си, като нещо повече от нашите харесвания и нехаресвания или какво е „наред“ или „не наред“ с нас.

А какво да кажем за децата и Барс? Задействието на Барс помага на децата да имат повече забавление и щастие, по-малко стрес в училище и с лекота да възприемат материала, по-добър сън, стават по-уравновесени. Много семейства споделят за промяната, която се случва с техните деца, те започват да се държат по съвсем нов и чудесен начин.

Access Bars@ е основната техника и клас на Access Consciousness. Access Consciousness е сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота. Те са предназначени да засилят способностите на всеки един от нас да създаде

живота, който желае. Практичен, динамичен и прагматичен, той осигурява процесите „стъпка по стъпка“, които те улесняват да бъдеш по-съзнателен в ежедневието и премахват всички бариери, които си издигнал.

Допълнителна информация и записване за Access Bars терапия можете да направите на:

0888 96 06 84

Наташа Платнарова

bottom of page