Водещи публикации

Боуен помогна за раждането на бебе!

April 29, 2020

1/4
Please reload

Скорошни публикации
Please reload

Етикети
Последвайте ни
  • Facebook Reflection

Боуен и вътрешния ви глас

March 13, 2017

Клиенти често споделят, че след сесия се чувстват много по-силно свързани с тялото си, с биомеханизма, емоциите и вътрешния инстинкт.

Колко пъти сте си казвали „Знаех си, че не трябваше да го правя!” и сте си патили от действията си!

Дали е спорт, работна ситуация или просто нещо в ежедневието, винаги има един мъничък глас в главата ви, който ви нашепва коя е вярната посока.

Започваме живота си като 2 клетки, които се делят, докато станат средно 75 – 100 трилиона, изграждащи нашето тяло. Всяка клетка се грижи за нашето оцеляване, няма друг мотив и тяхната единствена цел е да ни осигурят най-дългия, здрав и относително безболезнен живот – най-доброто качество на живот, което е възможно.

Нашите клетки не могат да се изразяват с думи и затова имат други начини да си общуват с нас.

Хиляди години природата е учила клетките ни как най-добре да комуникират с нас. Изглежда, че болката, инстинктът и емоциите са най-ефективните начини за водене на тези безсловесни разговори.

За нещастие способността ни да се вслушваме в тези фини съобщения често се пренебрегва. Не чуваме тези съобщения или предпочитаме да игнорираме това вътрешно гласче, защото обикновено това означава, че се налага промяна в начина на живот.

Основната цел на организма е самосъхранението. Клетките ни ще извършат чудеса, за да ни накарат да ги чуем. Често, за да привлекат вниманието ни прибягват до болка. В много случаи болката е единственото съобщение, което повечето от нас чуват и докато чуем ясно, вече са се включили и други компенсаторни фактори, отразяващи се на тялото, към което също вече трябва да се обърнем.

Припомнете си случаите, когато гласчето в главата ви е крещяло „Не го прави! Недей!” ако сте го игнорирали, след вашите действия е имало последици – оказали сте се с травма или в неприятна ситуация.

Поощрявам ви да се вслушвате в предупрежденията, които ви изпраща вашето тяло – това са вашите клетки, които се опитват да ви предупредят и защитят! Това е реакцията на вашата симпатикова нервна система.

Настоявам да слушате клетките си – запомнете, че единствената им цел е да ви служат – вашето благосъстояние и дълъг живот. Наследеното познание в тях и способността им да ви предупреждават за лоша ситуация са феноменални.

 

Оставете се да ви води това, което тялото ви знае – знайте и се доверете на вродената интелигентност на вашите клетки. Те ви познават по-добре от вас и знаят какво е необходимо, за да ви предпазят!!!

Открих, че Боуен е изключителен посредник,за да бъдете в унисон с тялото си, за повишаване на вашето вътрешното опознаване и осъзнаване.

По всяко време всички клетки на организма трябва да си комуникират. Така ще са в състояние да стартират в цялото тяло симпатикова реакция, която да ви отклони от опасност. Ако клетките не си общуват правилно, вашата реакция няма да бъде правилна.

Терапията повлиява клетките по такъв фин и в същото време мощен начин като подпомага деликатно, но и леко конфликтно съобщение в тъканите. Съобщението, преминаващо през тъканите предупреждава тялото, че има промяна в посоката, напрежението и усета на тъканта. Това подбужда рестартиране и интегрира информацията в клетките, която след това се разпространява по цялото тяло чрез фасциалната мрежа със скоростта на светлината. Така се създава отговор в ефекторните органи.

Човешкото тяло е чудо и трябва да се отнасяме към него като такова.

Боуен терапията уважава това чудо и помага за повишаването на уникалния целебен отговор.

Слушайте клетките си, те ви служат добре!!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Харесайте ни във Фейсбук!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now